Sve kategorije

Industry News

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Industry News

Slijedeći politiku „Pojas i put“, Yuhuan je učestvovao na izložbi ruskih mašina alatki

Vrijeme: 2021-09-26 Hits: 23

U 10 sati ujutro 15. maja u Moskvi, jednoj od deset najboljih evropskih industrijskih izložbi, 2017. godine zvanično je otvorena ruska METALLOOBRABOTKA. Na izložbi je sudjelovalo 1005 izlagača iz 26 zemalja i regija, uključujući Rusiju, Ameriku, Njemačku, Francusku i Veliku Britaniju, a među njima je bilo i oko 100 kineskih izlagača. Naš marketinški odjel pripremio se za izložbu unaprijed, nadajući se da će u potpunosti proširiti međunarodno tržište i praktičnim djelovanjem isprobati nacionalnu stratešku koncepciju „Pojas i put“.
Kao profesionalni dobavljač preciznog brušenja i tehnologije proizvodnje inteligencije, štand je bio vrlo popularan među konsultantima, što je ponovo dokazalo moć Yuhuana i visokog odobravanja klijenata. Tokom izložbe, naše osoblje se upoznalo sa nekoliko novih klijenata i prijatelja kroz razgovor na licu mjesta i predstavljanje opreme. Korporativni proizvodi su takođe stekli veliki ugled i naklonost mnogih stranih klijenata.
Od svog osnivanja 2004. godine Yuhuan je pridavao značaj širenju stranog tržišta. Brend i kvalitet dobili su veliko povjerenje domaćih preduzeća od ulaska na rusko tržište. Ova izložba pružila je kompaniji priliku da pokaže moć made in-China za više evropskih klijenata. Takođe je pružio visokokvalitetnu uslugu i mogućnosti direktnog pregovaranja lokalnim ruskim klijentima.
Ubrzana promocija nacionalne strategije „Pojas i put“ donijela je bogomdanu povijesnu priliku kineskoj industriji opreme za alatne strojeve i poduzećima za proizvodnju obavještajnih službi da bolje ostvare odgovarajući razvoj. Yuhuan bi također ubrzao „Step Out“ kako bi globalnim klijentima pružio više proizvoda „alatki visoke, precizne i inteligentne“.

Dobavljač-ležajeva-brusilica-mašina