Sve kategorije

Industry News

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Industry News

Pozivnica za izložbu CWMTE2023 sa YUHUAN CNC mašine

Vrijeme: 2023-05-11 Hits: 11

Obim 23. izložbe Lijia dostigao je novi maksimum, sa izložbenom površinom od 10W kvadratnih metara i 1200+ izlagača. Nabavka digitalnih rješenja u raznim industrijama kao što su zupčanici, 3C elektronika, instrumenti i obrada mehaničkih dijelova. Dobrodošli u posjetu i razmjenu.

barner

Yuhuan CNC alatni strojevi će na izložbu donijeti nove tehnologije i nove proizvodne linije. Novi energetski auto dijelovi mašina za brušenje sa duplim diskom proizvodna linija će bolje ispuniti zahtjeve za preciznošću novih energetskih visoko preciznih dijelova i uštedjet će vrijeme i troškove rada za poduzeća.

[CWMTE od poboljšanja usluge do nadogradnje iskustva ]

Vođeni potrebama korisnika, održite "Red May Lijia Purchasing Festival". U potpunosti zadovoljiti potrebe nabavke digitalnih i inteligentnih rješenja u različitim oblastima kao što su nova energetska vozila, medicinska oprema, zrakoplovstvo, željeznički tranzit, brodogradnja i vojna industrija, oprema za liftove, auto dijelovi, zupčanici, 3C elektronika, instrumentacija i obrada mehaničkih dijelova. Istovremeno, u kombinaciji sa funkcijom online izložbe, pruža platformu za oslobađanje potreba za nabavkom opreme na koje dobavljači mogu brzo odgovoriti. Osim toga, Jiajihui blisko povezuje resurse naučnoistraživačkih institucija, stručnjaka i preduzeća za proizvodnju opreme kako bi riješila potrebe razvoja i prilagođavanja procesa tehnologije/upravljanja proizvodnjom/održavanjem opreme/integracijom proizvodne linije/nestandardnom/automatiziranom opremom. Obratite više pažnje na dizajn interaktivnog iskustva, Lijia festival zanatskih radova od lima, treći festival lijevanja pod pritiskom u Sichuan-Chongqingu, treći festival razmjene toplinske obrade Sichuan-Chongqing i druge aktivnosti nadograđene su u više smjerova. Aktivno jačajte nove odgovornosti i nova djela zanatlija, ohrabrujte kolege da pokažu svoju vrijednost i održavajte "Master Style - Sedmi Lijia Cup - Aktivnosti odabira zanatlija" i tako dalje. 

[CWMTE od skupa elita do pronicljivih pogleda ]

Aktivnosti Dana muzeja s temama proizvodnje automobila, nacionalne odbrane i vojne proizvodnje, te digitalne proizvodnje. Fokusirajući se na žarišta tržišne potražnje u jugozapadnoj Kini, održavat će integraciju inteligentnog proizvodnog sistema, ključne dijelove novih energetskih vozila, visokotemperaturnu obradu i obradu teških legura titanijuma, obradu dubokih rupa, ključne dijelove avio motora/gasa za teške uvjete rada turbina, precizna obrada lima, kontrola kvaliteta, osam tematskih aktivnosti razmene uključujući AGV i inteligentno skladištenje i logistiku. Istovremeno će se održavati tematske interaktivne aktivnosti kao što su izdavanje novog proizvoda, Jiajihui, sastanak/salon tehničke razmjene, ulazak u referentnu tvornicu inteligentne proizvodnje, aktivnosti u zajednici, nestandardno pristajanje i tematske demonstracije. Istovremeno će se održati više od 30 specijalnih tehničkih foruma, uključujući Kineski samit o privatnim alatnim mašinama, Konferenciju integratora industrijskog sistema IIC, Forum za razvoj industrije kalupa, Samit za obradu limova, Festival livenja pod pritiskom u Sichuan-Chongqing i Tehnologiju primjene zupčanika. Exchange Conference.