Sve kategorije

Industry News

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Industry News

YUHUAN prisustvuje međunarodnom sajmu alatnih strojeva u Kini (Peking)

Vrijeme: 2021-09-26 Hits: 14

Precizna-brusilica-mašina-za-klipne-prstenove-(1)

Kineska Međunarodna izložba alatnih mašina (CIMT) osnovana je 1989. godine od strane Kineskog udruženja proizvođača alatnih mašina i alata. CIMT je najprestižnija međunarodna izložba alatnih mašina u Kini, koja se održava svake godine i jedna je od četiri velike svjetske međunarodne izložbe alatnih mašina, uključujući EMO (European International Machine Tool Show), IMTS (Chicago International Machine Tool Show) i JIMTOF (Japan International Machine Tool Show). Tema izložbe je "nova potražnja • nova ponuda / nova snaga", koja privlači više od 1,600 istaknutih domaćih i stranih izlagača i ukupno 300,000 posjetilaca sa velikim uticajem.
Kako bi zadovoljili temu izložbe, naša kompanija je donijela preciznu vertikalnu brusilicu sa dvostrukim diskom sa automatskom proizvodnom linijom koju je za glavnu izložbu osmislio tim na čelu sa potpredsjednikom Peng Guanqingom. Štaviše, u cilju postizanja boljeg publiciteta, naša kompanija je posebno organizirala poseban seminar na izložbi na kojem je govorio VP Peng kako bi objasnio napredak i karakteristike precizne vertikalne brusilice s dvostrukim diskom.
10

Implementacija "Kina je napravila 2025" i "industrijski 4.0" gura kinesku industriju u brzu traku. Izložba se može vidjeti, većina poduzeća za proizvodnju opreme odavno je ispred rasporeda automatiziranih proizvodnih linija i digitalne radionice. Yuhuan je već prije nekoliko godina gledao u budućnost, digitalna radionica postojano izgrađena, i igrat će važnu ulogu u ovoj godini. Ovo vrijeme će imati vrhunsku tehnologiju i automatsku proizvodnu liniju sa automatiziranom proizvodnom linijom do Pekinga za susret s kupcima, možemo vidjeti dobre namjere.
Značaj emisije nije samo prikazivanje korporativnog imidža i marketinških proizvoda, već je manifestacija samopoštovanja naših zaposlenih. Mi smo sama posjetnica, bilo kad i bilo gdje da izrazimo imidž i stav preduzeća. A izlagači svih Yuhuan ljudi, bilo da je riječ o istančanom duhu ili uslužnom stavu, nisu opravdali očekivanja kompanije, pokazujući stil ljudi Yuhuana!