Sve kategorije

O nama

Ti si ovdje : Početna>O nama

Yuhuan CNC alatni stroj Co., Ltd.

Osnovan 1998. godine, YUHUAN je javno nacionalno ključno visokotehnološko preduzeće (br. zaliha: 002903) specijalizovano za istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju preciznih i visoko efikasnih CNC mašina alatki.

Naša kompanija ima 6 serija i više od 50 proizvoda i to: CNC dupla brusilica; brusilica bregastog vratila i radilice; Stroj za lepljenje i poliranje; Stroj za struganje i glodanje; CNC cilindrična brusilica; CNC mašina za brušenje ventila i specijalne opreme za klipne prstenove itd. Naši proizvodi imaju široku primenu u automobilskoj, informatičkoj elektronici, vojsci i vazduhoplovstvu, brodogradnji, ležajevima, zaptivkama, kućnim aparatima i drugim ključnim oblastima nacionalne privrede.

YUHUAN je akreditovan kao Pokrajinski inženjerski istraživački centar za precizne CNC mašine alatke, Pokrajinski tehnološki centar za preduzeća i akademsku radnu stanicu.

Radionica i poslovni prostor pokrivaju 20 hiljada kvadratnih metara.

Sa preko 270 zaposlenih, uključujući preko 50 R&D tehničkih inženjera.

Glavni proizvodi proizvode više od 1000 kompleta godišnje.

NAŠ FACTORY

tržište mreža

Naša kompanija je uspostavila široku prodajnu mrežu u cijeloj zemlji, a njeni proizvodi se izvoze u Sjedinjene Američke Države, Indiju, Južnu Koreju, Tajland, Brazil, Rusiju, Portugal, Vijetnam, Keniju i druge zemlje. Yuhuan je oduvijek uživao dobru reputaciju u zemlji i inozemstvu zbog svojih visokokvalitetnih proizvoda, odlične postprodajne usluge i isplativih prednosti.