Sve kategorije

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Kompanija News

YUHUAN će prisustvovati Pakistanskoj međunarodnoj industrijskoj izložbi od 29. do 31. oktobra 2021.

Vrijeme: 2021-10-27 Hits: 20

Pakistanska međunarodna industrijska izložba razvila se u efikasnu platformu za međunarodne kompanije za istraživanje pakistanskog tržišta.

Evo informacija o izložbi:

1.    Vrijeme izložbe: 29-31. oktobar 2021. 12:00-20:00 (9:00-17:00 po pakistanskom vremenu)

2.    Format izložbe: offline prikaz proizvoda, online pregovaranje; offline učešće kupaca posjetiti štand, a dobavljači će predstaviti proizvode online

3.    Adresa naše izložbe: A46 -Royal Palm Golf And Country Club

参展通知-宇环_page-0005

4.    Obim izlagača: Alatne mašine (mašine za graviranje, mašine za sečenje, mašine za obeležavanje), pribor za alatne mašine (stezne glave, ležajevi, čelične kuglice), obrada lima; prehrambene mašine, mašine za plastiku, inženjerske mašine (bušaće mašine, dizalice, inženjerska vozila, teški kamioni i pribor) ), poljoprivredne mašine (traktori, kombajni); industrijska oprema i pribor, oprema za transport rasutog materijala, kotlovi; građevinski materijali (ploče obložene bojama, cijevni spojevi, vatrostalni materijali, ploče); novi energetski proizvodi (fotonaponski paneli, fotonaponske lampe) itd.

Veoma nam je drago pozvati vas da posjetite ovu izložbu, za više informacija, kontaktirajte nas - Yuhuan CNC MACHINE TOOL CO., LTD. Hvala.